Afgelopen zaterdag m’n TFT-scherm weer keurig ingepakt – half dan, want kreeg de monitorvoet er niet vanaf – en ben teruggegaan naar de klantenservice van de MediaMarkt (MM).

Daar kregen ze de monitorvoet er ook niet vanaf, maar dat was gelukkig geen probleem. Kon gewoon iets anders uitzoeken – of m’n geld terugkrijgen.

Heb nog even gekeken naar wat ze nog meer hadden staan, maar geen snelle (game)schermen. Helaas. Want vond de service van de MM wel uitstekend. Alles kan je binnen 2 weken ruilen en altijd geld terug – mits natuurlijk in goede staat, niet beschadigd etc.

Heb dus uiteindelijk m’n geld teruggevraagd en ’s middags maar een schermpje online besteld. Scherm was daar 30 euro goedkoper, maar moest er wel weer pixelgarantie bijnemen – anders kan ik hem niet ruilen als hij ‘kapot’ is. Dus nu kwam ik 15 euro duurder uit 😛

En kreeg dus net een mailtje dat de bestelling klaar staat voor verzending. Dus als het goed is krijg ik deze binnen 2-3 dagen geleverd. Moet ik alleen wel thuis zijn dan 😛
Joehoe! Eindelijk m’n platte scherm (voor de tweede keer) en nu dan een niet-widescreen-versie 🙂