Een eiland in de oceaan van weblogs

Beetje hangen

Afgelopen weekend bestond – naast de standaard boodschappen en het huis schoonmaken – voornamelijk uit hangen. Heb beetje last van m’n arm (door het vele gamen), dus moet het computergebruik even op een lager pitje zetten. Daarom dus het hele weekend niet gegamed.

Zaterdagmiddag hebben we een stuk of 4-5 afleveringen van 24 (seizoen 2) gekeken. En vandaag (zondag) hebben we er nog 4-5 gekeken. Beide super verslaafd. Elke keer is het “nog eentje dan”. En we zijn inmiddels alweer bijna op de helft van de serie. Gaat snel.

Vandaag ook nog wel even een frisse neus gehaald door even een rondje te fietsen. Maar daarna weer terug naar 24. Ook wel eens lekker, op de bank met een glas appelsap en genieten van de spanning. Kan ik iedereen aanraden. 24 is gewoon te spannend en te leuk.