Categorieën
General

Lekker slapen

Sinds we in ons huisje wonen, hebben we altijd lekker geslapen op ons bedje. Maar de laatste tijd begonnen we toch wat minder goed te slapen en werden soms wakker met last van onze rug.

Daarom zijn we onlangs beetje gaan rondkijken voor een nieuw bed. Vorig jaar (lees: vorige week) bij een aantal winkels wezen kijken en gisteren ook nog in Amersfoort rondgekeken bij verschillende beddenwinkels. Maar we bleven ons ‘eerste bed’ het leukst vinden.

Dus vandaag dit bed gekocht, moeten alleen nog kleine twee maanden wachten. Zie hieronder een plaatje van ons bed en de bijbehorende nachtkastjes – de mevrouw op de foto zit er niet bij 😉

bed_groot_1.jpg

6 reacties op “Lekker slapen”

Uhm. We hebben – helaas – niet deze kleur lakens. Onze slaapkamer is meer paarstint. Maar hebben deze lampjes er niet bij, hebben zelfs een tweetal lampjes gekocht bij de IKEA.
Deze lampjes kosten al iets van 75 euro per stuk ofzo…

Dat is waar. Maar een plaatje van een matras laten zien, is niet heel kewl 😉

We hebben de standaard matras en lattenbodem laten vervangen voor een goede latexmatras. Hebben alle matrassen uitgeprobeerd en uiteindelijk was de keuze tussen een soort van foam-matras (die langzaam jouw vormen aanneemt als je gaat liggen) en een latex-matras.

Uiteindelijk vonden we beiden de latex het lekkerste liggen. Maar de matras was dus nog duurder dan het bed zelf 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *