Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Lekker slapen

Sinds we in ons huisje wonen, hebben we altijd lekker geslapen op ons bedje. Maar de laatste tijd begonnen we toch wat minder goed te slapen en werden soms wakker met last van onze rug.

Daarom zijn we onlangs beetje gaan rondkijken voor een nieuw bed. Vorig jaar (lees: vorige week) bij een aantal winkels wezen kijken en gisteren ook nog in Amersfoort rondgekeken bij verschillende beddenwinkels. Maar we bleven ons ‘eerste bed’ het leukst vinden.

Dus vandaag dit bed gekocht, moeten alleen nog kleine twee maanden wachten. Zie hieronder een plaatje van ons bed en de bijbehorende nachtkastjes – de mevrouw op de foto zit er niet bij 😉

bed_groot_1.jpg

Vorige

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Volgende

Probeer gratis

 1. Hey! Mooi bed hoor! Zeker in combinatie met de kleur lakens. Het lijkt ook wel wat op ons bed. Hebben jullie ook de bedlampjes erbij?

 2. Uhm. We hebben – helaas – niet deze kleur lakens. Onze slaapkamer is meer paarstint. Maar hebben deze lampjes er niet bij, hebben zelfs een tweetal lampjes gekocht bij de IKEA.
  Deze lampjes kosten al iets van 75 euro per stuk ofzo…

 3. I know, die lampjes zijn echt ontzettend duur. Wij hebben ook gewoon losse lampjes gehaald, bij de Kwantum 🙂 Paars is op zich ook erg mooi denk ik.

 4. Maar hoe mooi het nieuwe bed ook was, het draait natuurlijk nu om de matras. De belangrijkste faktor voor het lekkere slapen. Waar is de keuze daarbij op gevallen?

 5. Dat is waar. Maar een plaatje van een matras laten zien, is niet heel kewl 😉

  We hebben de standaard matras en lattenbodem laten vervangen voor een goede latexmatras. Hebben alle matrassen uitgeprobeerd en uiteindelijk was de keuze tussen een soort van foam-matras (die langzaam jouw vormen aanneemt als je gaat liggen) en een latex-matras.

  Uiteindelijk vonden we beiden de latex het lekkerste liggen. Maar de matras was dus nog duurder dan het bed zelf 😛

 6. gerrit en diana

  En nu maar hopen dat de buren niet meer klagen over een krakend bed
  Groetjes uut Heerde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén