Gisteravond even ‘snel’ wat gegeten bij Kwalitaria (lunchroom/eetding) en daarna naar de MediaMarkt gegaan. Daar nog even gedubbel-checkt, maar ik kan hem gewoon binnen 14 dagen omruilen. Maakt niet uit wat er aan de hand is, of er nou ‘maar’ 1 pixel verkeerd was of wat dan ook.

Dus toen liepen we even later met een doos (met daarin de nieuwe platte monitor) de deur uit. Thuis eerst de twee grote bakken weggesjouwd. Sjeez, wat zijn dat zware dingen. En groot.

Na de nieuwe monitor in elkaar gezet te hebben, bleek er een zee van ruimte over te blijven. Ineens had ik een bureau. Kon ineens nog meer rommel kwijt.

Heb inmiddels de monitor een beetje ingesteld en uitgeprobeerd. Het gamed heerlijk. Veel scherper beeld en ook de kleuren zijn veel mooier – volgens mij, want kan nu niet makkelijk vergelijken – ga die oude bakken niet meer terugslepen en aansluiten. 🙂

Heb ook geen kapote pixels kunnen ontdekken, dus dat is mooi. Het enige waar ik nog even naar moet kijken is dat het lijkt alsof hij een beetje last heeft van ‘backlight bleeding’ (beetje licht langs de randjes wanneer scherm helemaal donker is). Zie het alleen als ik een compleet zwart scherm heb, maar toch beetje irritant / hoort niet.

Dus nog maar ff kijken of we nog teruggaan naar de winkel, maar vooralsnog is het een prachtding.