Ik doe vaak mee met online prijsvragen, omdat ‘niet geschoten is altijd mis’. Ik beantwoord de vraag, vul m’n gegevens in en vergeet dan eigenlijk dat ik heb meegedaan. Totdat ik – soms – bericht krijg dat ik gewonnen heb.

In m’n prijsvragen-verleden heb ik eigenlijk nog maar weinig gewonnen. Ooit – lang lang geleden – won ik bij Fok! kaartjes voor de theater-voorstelling van Mylène d’Anjou.
Mocht ook wel eens, want deed al jaren met alle prijsvragen mee bij Fok – mits er leuke prijzen zijn te winnen.

Laatst won ik dan ineens – via Useloos.com – kaartjes voor Gameplay. Dacht dus dat m’n geluk nu wel weer beetje op was.

Maar vandaag staat m’n naam er weer tussen op Fok!, heb de DVD van Pirates of the Caribbean 2 gewonnen. Heb alleen deel 1 gezien, dus dat is dan wel weer kewl. Een leuke film op DVD winnen is altijd leuk, maar dan ook nog een die je niet gezien hebt – nog beter 🙂

Thanx Fok!-mensen!