Sinterklaas was me weer goed gezind dit jaar. De afgelopen jaren hadden we zijn verjaardag niet geviert – omdat we bij andere mensen aan het Pieten waren.

Maar dit jaar hebben we het wel geviert – voor het eerst in ons nieuwe huisje en voor het eerst samen met z’n tweetjes. Om het toch een beetje spannend en sfeervol te houden, hadden we een week geleden beide een lijstje gemaakt met wat wensen waaruit de ander kon kiezen. Zo hoefden we dus niet heel erg te lopen zoeken en was het toch een verrassing wat je in de zak kreeg.

Daarom dus vanavond – mochten eerder weg van werk – gezellig samen aan de gourmet en ondertussen de pakjes uitgepakt. We hadden er beide veel werk van gemaakt. Nath had hele mooie cadeaus voor mij gevonden en ik had ook nog eens tot gisteravond laat (1:30) gedichtjes aan de pakjes lopen hangen. Dus het was een echt-echt Sinterklaasfeest.

En kreeg ook hele mooie cadeau’s, waaronder: een pokerset (inclusief kaarten en fiches), sokken (altijd handig), marsepein, boek over konijnen, cd-opsla-bak-ding (handig), een lekker luchtje en een springtouw (voor tijdens/voor/na het hardlopen).

Mooie cadeau’s en daar hoort dus een bedankje voor: dank u, Sinterklaasje!