Afgelopen week niet zoveel gepost (lees:niks) en daarom hier maar even kort bijpraten over het verloop van de week. Dus we gaan even keurig de dagen langslopen van de week.

Maandagavond zouden we (vriend Craggie en ik) eigenlijk gaan hardlopen. Maar hadden beide niet zo’n zin en uiteindelijk verbleven we de avond op de bank – onder het genot van een hapje en een drankje beetje tv-zappen.

Dinsdag kreeg ik m’n nieuwe toetsenbord (verjaardagscadeau van m’n collega’s). ’s Avonds meteen even geprobeerd en het is wel even wennen. Sommige acties zaten onder andere toetsen (andere dan ik gewend ben). Maar hij werkt wel goed, dus denk dat het gewoon even wennen is en dan knal ik weer als vanouds.

Woensdag en donderdag was er niks noemenswaardigs, dus daar laat ik het bij.

Vrijdag kregen we op m’n werk een heel stoer sinterklaas/kerst/relatiegeschenk. Een Nintendo 8bit. Meteen na werk Mario 1 en Mario 3 gekocht en thuis even gespeeld. Was wel weer good-old-nostalgie. ’s Avonds kwam ook nog eens Paul en z’n vriendin langs. Ook gezellig.
Het weekend bestond grotendeels uit lekker series kijken (DeadZone, PrisonBreak etc), veel gamen (op m’n nieuwe toetsenbord – begin eraan te wennen) en nog even naar de winkels geweest (IKEA en gewone winkelcentrum).

Dat was afgelopen week. Deze week komt uiteraard Sinterklaas langs (dinsdag/morgen) en voor de rest zal het wel weer standaard weekje zijn. Werken, gamen, hangen en gezellig met Nath samen zijn. Denk dat ik morgen wel even laat weten wat de goedheiligman voor mij in petto had dit jaar 😀