Categorieƫn
General

Wintergevoel

Het wordt weer kouder. Het wordt winter. En daar hoort een bepaalde gevoel bij. Voelt zelfs een beetje nostalgisch. Het gevoel wanneer je vanuit de koude buitenlucht de warme woonkamer binnenstapt of de sfeer van Sinterklaas en Kerst. En het gevoel van heel veel gamen.

Dat gevoel wekt de winterkou bij mij op. Lekker lange avonden gamen. In de behagelijk warme kamer, terwijl buiten de wind langs de ramen raast. Heerlijk. En zeker nu m’n nieuwe upgrade er is – maar nog steeds geen tijd gehad om m’n computer om te bouwen.

Nu eerst de herfst, met hetzelfde gevoel alleen dan met meer regen. Is soms ook wel lekker, als je terugloopt vanaf werk naar huis en dan de wind in je gezicht met beetje motregen… lekker fris en voelt goed.

3 reacties op “Wintergevoel”

Helemaal mee eens! Vind persoonlijk de winter ook wel de leukste tijd van het jaar! Indd vanwegen sinterklaar en de kerst die voor de deur staat! Lekker thuis komen in warm huisje en samen op de bank hangen of wat dan ook! Heerlijk!

Groetjes Tamara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *