Een eiland in de oceaan van weblogs

Marshmellows

Wat doe je als je bergen snoep hebt gehaald, maar er geen kinderen aan de deur komen?

We hadden zakken met marshmellows (spekkies) liggen – gekregen via de kwartet-kaarten van de C1000, maar ok – en wachtten vol spanning op de eerste deurbel. Niet zeker of er kids langs zouden komen, want we wonen in een appartement (lees: in een flatgebouw).
Uiteindelijk kwam er dus niemand – niets -noppes – nada.

De schaal met marshmellows (hadden een zak in een schaal geleegd) bleeft onaangeroerd. We pakten er soms eentje uit, maar aangezien je er zo snel misselijk van wordt kwam de schaal maar niet leeg.

Totdat we ontdekten dat marshmellows perfect zijn om mee te gooien / tegenaan te meppen. Zijn net zachte tennisballen. Je hoeft er maar zachtjes tegen te slaan en ze schieten vooruit. Je kan er zelfs mee mikken.

Werd wel een rommel, overal lagen marshmellows. Vanmiddag tijdens het stofzuigen nog 2-3 marshmellows gevonden. In de plant. Achter de bank. Op de koelkast. Overal lagen ze (check hier voor wat foto’s)
Vraag me af of we ze nu allemaal gevonden hebben. Zijn net paaseieren, over een half jaar vinden we ze nog.

spekkies_1.jpg