Een eiland in de oceaan van weblogs

Bijna dertig [u]

Vandaag weer een stap dichter naar de 30. Ben namelijk vandaag verjaard en heb inmiddels de leeftijd van 26 bereikt. En het mooie is dat ik vandaag lekker vrij ben – samen met Nath (toevallig ook vrij).

Vanochtend begon goed met een wake-up-birthday-song-call door m’n moeder. Het enige minpuntje was dat het al om 6:50 was – terwijl we konden uitslapen, want we waren allebei vrij. Maar ja, het was wel een leuke manier om wakker te worden.

Net terug van boodschappen doen. Alles ingeslagen voor het weekend. Moeten alleen nog ff slingers ophangen en dan is het huisje verjaardag-feest-klaar. Van het weekend komen familie en vrienden langs – verspreid over zaterdag en zondag. Dus wordt gezellig.

De plannen voor de rest van vandaag zijn nog beetje vaag. Ik krijg nog ‘iets’ van Nath, maar is nog een verrassing. Voor het eerst m’n verjaardag vieren in ons nieuwe huisje.

Jeeeej. Jarig zijn blijft leuk!

[update]

Net Nath d’r cadeau ‘gekregen’. Ze heeft gereserveerd bij een restaurant en gaan daar eerst lekker steengrillen. En daarna gaan we gezellig naar de bioscoop. Waarschijnlijk naar deze film.