Afgelopen weekend was het feest in ons huisje. Vrijdagavond uiteten gegaan met Nath, maar helaas kreeg Nath last van d’r maag en besloten we om een andere keer naar de bios te gaan.

Zaterdag beetje rommeldagje, overdag hebben we (een dag te laat) alsnog de slingers opgehangen en het huis even schoongemaakt. ’s Avonds kwamen mijn ouders en mijn broeder Jasper. Als verrassing kwam m’n nichtje (en haar vriend) ook nog langs. Dus was volle bak en heel gezellig.

En zondag herhaalde dat zich weer. ’s Ochtends weer even beetje de boel opgeruimd en ’s middags kwamen Nath d’r ouders en haar broer (met z’n vriendin) en vriend Craggie met z’n vriendin. En wederom een verrassing. De oom, tante en oma van Nath kwamen ook langs. En dus weer volle bak en weer heel gezellig.

En vandaag op m’n werk m’n verjaardag geviert ( gevulde speculaastaart getrakteerd ). En kreeg een heel kewl cadeau van m’n collega’s.

Even samenvattend is de opbrengst van m’n verjaardag als volgt:

  • Een gezellig avondje uit – eten en naar de bios
  • Scheurkalender van Peter van Straten
  • ANWB-lidmaatschap
  • Bioscoop-strippenkaart (5 keer naar de film)
  • Een kijk-hier-loop-ik-lampje voor het hardlopen
  • Een hoop geld
  • DVD-box van The Death Zone
  • Een maak-je-eigen-tshirt-set
  • Zboard game-toetsenbord

Het was dus een verrassende verjaardag. Ten eerste omdat er onverwacht meer mensen op verjaarsvisite kwamen en ten tweede omdat ik eigenlijk alleen maar leuke cadeau’s gekregen heb – veel niet verwacht.

Bedankt iedereen!