Een eiland in de oceaan van weblogs

Zoekend naar een onderwerp

Even een stukje plaatsen. Om u als bezoekers bij te praten en gewoon om iets te plaatsen. Het lastige is dan wel weer waar ‘moet’ je over schrijven.
Vaak is het onderwerp er eerder dan het stukje, maar nu doen we het eens andersom. Eerst het stukje beginnen en we zien wel waar het schip strandt.

Er zijn al meerdere onderwerpen door mijn hoofd geschoten, maar elke keer vond ik ze het niet waard om echt een post aan te wijden.

Eerst was er de gedachte om even een verslagje van het weekend te plaatsen. Lekker makkelijk, snel klaar en toch weer wat geschreven.
Maar zoveel bijzonders is er niet gebeurd dit weekend. We deden boodschappen, maakten het huis een beetje schoon, keken eens een filmpje en ik heb nog wat gewerkt en gegamed.

Daarna schoot de gedachte door m’n hoofd om u weer eens te vertellen over m’n hardlopen. Maar dat is nog minder boeiend dan m’n weekend, want ik loop hard. That’s it. Weinig boeiends over te vertellen. Probeer het nu twee-drie keer per week te doen en dat vol te houden. Punt. Dus dat was ook geen optie.

Ook nog even gedacht om weer wat over m’n laatste aanwinst te schrijven. Jaja, heb hem vandaag (pas) echt gekocht en ook medeblogger Paul is door mijn enthousiaste me geraakt en zit nu middenin de schermutselingen. Wild-enthousiast delen we tactieken, strategieen en verhalen uit. Maar veel meer dan dit heb ik hier ook niet over te melden, dus dat is ook geen optie om over te vertellen.

Heb ik dan nog andere boeiende bezigheden waar ik over kan vertellen? Niet echt eigenlijk. Doordeweeks gewoon standaard elke dag naar werk, elke week speel ik go, luister naar muziek, kijk wat tv, doe wat spelletjes (samen met Nath of op de computer) en vele avonden nog hard aan het werk. Daar is eindelijk het einde van in zicht en de upgrade van de computer is dus ook in het verschiet – maar daar later wel eens meer over.

En nu dan het einde van m’n stukje – heb ik net besloten. Nog steeds zonder een echt onderwerp voor dit stukje. Er is wel een rode draad, namelijk het niet hebben van een onderwerp. Dus eigenlijk is dit een beetje een vreemd stukje geworden die eigenlijk niet geschreven had kunnen worden, want eigenlijk heb ik wel een onderwerp. Ben u er nog? Oh, was een beetje in mezelf aan het raaskallen, had niet verwacht dat u tot zover nog zou doorlezen. Nou, laat ik er dan maar een eind aan breien door te beloven dat het volgende stukje meer inhoud zal hebben – met een echt onderwerp.