Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Striptekenen

Vroeger was ik dagelijks bezig met tekenen. Was altijd druk bezig en vond het ontzettend leuk om gekke poppetjes en scenes te tekenen. Samen met vriend Craggie verzonnen we de gekste figuren en tekende die dan 100 keer achter elkaar – in dezelfde pose. Ik wilde altijd striptekenaar worden en kocht dan ook bergen boeken “strip-en cartoontekenen”, “hoe teken je cartoons” etc – maar ja… talent kan je helaas nergens kopen.

Inmiddels zijn we jaren verder en ik droom er nog steeds van om een eigen webcomic te hebben. Met je eigen acteurs, je eigen wereldje. Lijkt me echt geweldig. Maar ik besteed er eigenlijk geen tijd meer aan. Ik teken vrijwel nooit meer, behalve soms even snel een onzinnig mannetje op m’n whiteboard. Zou eigenlijk de draad weer eens op moeten pakken.

En ter afsluiting even een link. Hier kan je eenvoudig stripjes maken, voor diegene die – net als ik – weinig tekentalent hebben. Veel plezier šŸ™‚

Schets

Vorige

Hardgeloop

Volgende

Best handig

 1. Ikke

  echt niet,

  Jij had vroeger kei veel talent met tekenen van comic figuurtjes!
  En de humor was ook juist.

  Jammer ja dat je er niet mee door bent gegaan, maar dat heb ik zelf ook wel eens.

  Groetjes,

  Jen Eef

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén