Een eiland in de oceaan van weblogs

Lijstje (10)

Er is weer weinig te melden, dus weer tijd voor een lijstje met korte puntjes.

Afgelopen weekend was het stil. Stil op straat, stil in de winkels en stil op de weg. Tijdens het wekelijkse boodschappen doen was het verbazingwekkend rustig in de supermarkten, de parkeerplekken lagen voor het oprapen en zelfs op de weg was er minder verkeer. En ’s middags – tijdens het shopperen in de stad – liepen er aanzienlijk minder mensen rond te struinen.

En zondag ook weer. We waren – via tientallen omzwervingen – beland in het Amsterdamse Bos… en onderweg was het ook weer heel rustig. Uiteindelijk in het bos waren er toch wel een berg mensen, maar niet zoveel als je zou verwachten op zo’n mooie dag.

Het huidige design staat er nog niet eens twee maanden, maar ik ben er nu alweer op uitgekeken. En dat is wel jammer, want het werd toch met open armen ontvangen. Maar ben toch op zoek naar iets eenvoudigers – iets strakkers. Maar nu nog even niet, beetje druk nu. Komt nog wel. Ooit.

Ben momenteel (veels) te druk bezig met het bouwen van een nieuwe website – nee, niet voor mezelf, maar voor iemand anders. Zijn er eigenlijk zelfs twee.

Ook Nath is alweer hard aan het werk en heeft d’r eerste klasje ingericht met als thema onderwater. En met succes, want alle kinderen waren meteen enthousiast en kwamen ook zelf hun steentje bijdragen – met knuffels, schelpen, speelgoed etc. Hier staan nog wat foto’s van de inrichting.

En in de vrije tijd wordt de tijd gevuld met het wekelijkse spelen op de go-club en de wekelijkse portie hardlopen.