Categorie├źn
Rakso

Experiment

Het handige van WordPress (de tool achter Rakso) is dat je ‘themes’ kan downloaden en installeren. Daarmee geef je je weblog direct een ander uiterlijk. Je kan – zoals ik meestal doe – ook zelf iets in elkaar knutselen, zodat je je eigen originele look hebt… Maar momenteel ben ik een beetje op zoek naar de juiste nieuwe look voor Rakso.

Dus aanschouw hier de eerste versie van een nieuw tijdperk. Niet alles werkt goed, sommige dingen moeten nog even afgesteld worden en hij is niet echt origineel. Maar hij is wel strakker, duidelijker en overzichtelijker – al zeg ik het zelf.

Maar wat vind u van deze nieuwe look-and-feel-in-ontwikkeling?

3 reacties op “Experiment”

Wat bedoelt u precies met ‘look-and-feel’
ik hoor dit best vaak om me heen,
maar kan niet echt voor me halen wat er precies mee bedoelt word.
Misschien kunt u dat mij uitleggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *