Categorieën
General

We hebben hem!

Vanmiddag hebben we hem opgehaald, ons eerste eigen autootje. En hij is zelfs beter dan verwacht: de auto was gepoetst en schoongemaakt, er zat een nieuwe uitlaat onder, er was een mooie radio-CD-speler ingebouwd en de airco die erin zit, die blijkt gewoon een echte-echte airco te zijn. Dus niet een opgewaardeerde ‘blower’.
En we kregen zelfs nog een lekkere appeltaart mee van de dealer.
Tijdens de eerste kilometers rijden merkten we het al, hij rijdt heerlijk. Stuurt soepel, schakelt licht en alles werkt en voelt als een nieuwe auto. Uiteraard zijn we een beetje bevooroordeeld, maar hij is echt fantastisch.

En kon het natuurlijk niet laten om nog wat foto’s te schieten, maar nu van de glimmende auto.

Ons autootje

4 reacties op “We hebben hem!”

Ziet er zeker goed uit joh! Altijd leuk een eerste autotje. Kweet nog goed dat sander en ik eindelijk een auto gingen kopen. Was echt super, ging meteen heel nederland rond met dagjes weg enz! Helaas hadden we later heel veel pech ermee en kosten hij ons meer dan dat we er plezier van hadden, door allemaal onderdelen die vervangen moesten worden! Das minder!

Groeties Tamara

En mijn eerste autootje was in 1970 een oude Austin Mini 850. Wat kleiner dan jullie Opeltje maar wel dezelfde kleur bordeauxrood. Grappig. Ik heb het eerste jaar er ook vreselijk veel mee gereden. Gewoon nergens naartoe, maar rijden om te rijden. Helaas was mijn minietje was gevoelig voor vocht, dus startte hij in het najaar en de winter alleen als de naastwonende groentenman mij hielp om het aan te duwen.
Ja en dat is wel een keertje leuk, maar houdt ook eens op.
Ik hoop dat jullie net zoveel plezier van je autootje hebben als ik destijds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *