Het einde is in zicht. De nieuwe opzet en redesign van Rakso nadert z’n voltooiing. Gisteravond de laatste dingen gefixed en alles werkt nu naar behoren. Het enige probleem is dat sommige oude posts – die allemaal omgezet zijn naar de nieuwe opzet – wat kuren vertonen. Daarom zal ik – wanneer alles live staat – nog hier-en-daar wat aanpassingen/fixes moeten doen om het allemaal weer vlekkeloos te laten draaien.

Ben wel blij dat hij nu echt bijna klaar is. Er is veel meer tijd in gaan zitten dan ik verwacht had. Eerst het design opzetten en uitwerken, dat kostte al een week. Daarna het gemaakte design omzetten naar functionele pagina’s en dan kwamen er ook nog eens meer pagina’s bij – waar ik niet eens aan gedacht had. Dus al-met-al ben ik er inmiddels al zo’n vier weken mee bezig.

Maar hij is nu bijna klaar. Verwacht hem zelfs al eind deze week online te kunnen gooien. Er zullen misschien nog wat kleine probleempjes optreden, maar wees niet bang. Dat zal ik allemaal fixen. Allemaal voor het plezier van u, de lezer.