Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Bijzondere dag

Vandaag is een bijzondere dag. Vandaag is het precies vier jaar geleden dat Nath en ik onze eerste date hadden en sindsdien zijn we een stel. Een koppel. Een paar. Eigenlijk is onze relatie vandaag dus jarig.
Sinds een paar maanden ( drie om precies te zijn ) wonen we ook nog een samen, hebben nu dus zelfs al huisje, boompje plantje, beestje Pluisje. Begint toch best veel op een serieuze relatie te lijken šŸ˜‰

En naast ‘onze verjaardag’ is deze dag dubbel bijzonder, want het was m’n laatste werkdag – voor de vakantie begint. Vanaf dit moment (op het moment van schrijven is het 20:30) heb ik vakantie. Drie weken lang. Nath had al een week eerder vakantie, maar sinds nu hebben we lekker drie weekjes samen vakantie.

Leuke dingen doen, dagjes weg, lekker uitslapen, beetje rommelen in huis en lekker uitrusten; dat zijn een aantal dingen die op ons todo-lijstje staan. Lekker drie weken geen gezeur of werk aan je hoofd. Lekker drie weken ontspannen, doen waar je zin in hebt. Kan niet beter.

En hoe kan de vakantie nou beter beginnen dan met een verrassing-gourmet die Nath had klaargemaakt. Perfect dus.

Vorige

Eenmanspotje

Volgende

Corsa-ge

  1. Hey das nog eens een leuke verrassing om de vakantie mee te beginnen inderdaad. Dat zou ik ook best graag willen hihi! Succes in jullie huisje!

    Groetjes Tamara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén