Categorieƫn
Rakso

Beef, sidder, geniet en bewonder!

Aanschouw! De nieuwe Rakso is hier.
Vandaag is de nieuwe opzet samen met een nieuw design dan eindelijk online gezet. Na weken van designen, coden en puzzelen staat het eindresultaat nu voor uw neus. Compleet met zoekmogelijkheid, tags, foto’s, linkjes en ook nog eens een heel mooi archief – al zeg ik het zelf.

Ben heel blij met WordPress, alle mogelijkheden die het mij biedt. Had ik nooit allemaal zelf voor elkaar kunnen bakken. En ben eigenlijk best wel behoorlijk heel trots op m’n werk.

Loop dus gerust eens rond op het vernieuwde eiland en laat horen wat u ervan vindt. Misschien zal u soms eens struikelen of een obstakel tegenkomen, maar laat mij dat dan weten en dan kom ik uiteraard naar u toegerend om alles weer glad te strijken.

Ter afsluiting. Rakso is niet het enige wat er veranderd is. Heel weblogland bezig met veranderingen; zoals nieuwe designs en nieuwe opzetten. Even op een rijtje:

Oling.org weer – voor de honderdste keer – terug online, maar nu als politiek-log.

VandenB is – na een paar maandjes pauze – weer achter z’n toetsenbord gekropen en verblijdt ons nu dagelijks weer met berichtjes

En (last but not least) Cybele

  3 reacties op “Beef, sidder, geniet en bewonder!”

  Ziet er goed uit! Alleen de RSS feed is niet naadloos gemigreerd. En in de oude feed zat het complete artikel erin, nu alleen maar een stukje intro? Toen die oude RSS eindelijk werkte was hij wel strakker dan wat er nu aanhangt…

  Bedankt voor de complimenten. Vind het heel kewl om te horen. En ben zelf ook heel blij met hoe het geworden is.

  @Rolipe: Volgens mij zit het complete artikel er nog steeds bij, tenminste… als ik hem zelf test in mijn RSS-reader.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *