Categorieën
General

Niet eerlijk

Wammes! Daar vloog de Heineken Hoed door de kamer. Kwaad op de grond gesmeten omdat Portugal ons had verslagen.

En we hadden nog wel zoveel kansen. Alleen wilde de bal er niet in. We hebben ervoor gevochten en dat was te merken – al die kaarten. Veel waren terecht, maar die actie van Figo bij Boulahrouz was ronduit hufterig – kan niet anders zeggen! Ik heb lopen springen van woede. Boulahrouz. Eruit. De beste man van Oranje!

Maar wat was het een spannende wedstrijd. Kan niet anders zeggen. Wat hebben we hier thuis op de bank lopen oehen en aahen. Om aan het einde van de wedstrijd teleurgesteld met onze handen in het haar te eindigen.

En de hoed? Die ligt nu zielig in een hoekje en pinkt een traantje weg. Wetende dat hij de komende twee jaar niet uit de kast gehaald zal worden. Dag hoed, dag Oranje :'(

Één reactie op “Niet eerlijk”

Die actie van Figo was gewoon revanche, alleen dan op een hoger niveau. Zie daar het resultaat van jaren lange international ervaring .. En er is niets mis mee, wij hebben ervoor gekozen om geen videoscreening aan de scheidsrechter aan te bieden, dan zijn dit de blaren waar we op moeten zitten. Zo is het spel, en zo is het nog leuk ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *