Categorieën
General

Er is er een jarig…

… hoera – hoera, dat kun je wel zien dat is zij Nath! En dat nog wel op de 666-dag 🙂

Nathalie is weer een jaar ouder geworden, 23 alweer. Afgelopen weekend al de slingers en ballonnen opgehangen – in ons nieuwe huisje – en zaterdagavond kwam er uitgebreid verjaardagsvisite langs. Zondag zijn we nog ‘spontaan’ uiteten gegaan en daar zaten ook toevallig haar ouders 😀 (had ik geregeld), dus dat was nog mijn verjaardagscadeau.

Vandaag is ze dan echt jarig. Misschien komen er vandaag overdag nog mensen langs, maar dat moeten we nog even zien. Vanavond komen Nath d’r ouders en d’r broer hier eten. Dus een betere eerste verjaardag samen kan niet 😀

Één reactie op “Er is er een jarig…”

gelukkig skar.. ik hoopte dat er iets gemeens in jou zat.. nooit gevonden.. maar eindelijk zie ik het.. je vriendin is duivels! 🙂

gefeliciteerd nath

ernesto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *