Gisteren was het dan eindelijk zover. Nadat Nathalie begin maart was afgestudeerd, kreeg ze gisteren d’r diploma officieel uitgereikt.

Het begon ’s middags met een speech voor alle afgestudeerden in de vernieuwde aula. Daarna werden de diploma’s per klas uitgereikt met een kort persoonlijk praatje over de afgestudeerde en uiteindelijk werd de hele ceremonie lekker afgesloten met wat hapjes en drankjes.


Nathalie helemaal uit d’r dak

Het diploma stelt eigenlijk weinig voor; eigenlijk is het een papiertje met daarop bevestigd wat Nath (en iedereen die haar kent) al sinds d’r geboorte weet: dat ze een juf in hart-en-nieren is. Uiteraard heeft ze er hard voor gewerkt en ben ook reuze trots op d’r, maar echt verschil maakt het nu niet. Ze gaat er niet anders door lesgeven. Tja, ze krijgt nu eindelijk wel betaald voor het werk wat ze doet – in tegenstelling tot al die stages 😛

Maar uiteraard ben ik reuze trots en feliciteer ik Nath van harte met d’r diploma!
Heb voor de rest nog wel aantal andere dingetjes te melden, maar zal dat in een aparte post doen. Juf Nathalie verdient een eigen post 😀