Vanmiddag hebben we op m’n werk weer eens even alle frustraties van ons afgeknalt. Besloten was om Unreal Tournament 2003 te gaan spelen. Voor sommige collega’s was het een nieuwe ervaring en een aantal andere collega’s hadden het duidelijk al vaker gedaan.

We begonnen met een klein groepje, maar de enthousiasme werkte aanstekelijk en al snel speelden andere collega’s ook een paar potjes mee.

Een echte uitslag hebben we niet, het ging meer om de fun. Een nadeel was ook wel dat het merendeel van de collega’s minder skilled waren met gamen, daardoor vaak het onderspit delften en met als gevolg dat ik vrijwel continue de positie van topscorer innam 😛

Al-met-al was het een gezellige, ontspannen middag, wat we zeker vaker gaan doen – met misschien wat andere spellen, om andere mensen ook een kans te geven 😉

20060622_unrealtournament_thumb.jpg