Een jaar geleden herontdekte ik de gezelschapsspellen weer. Heb altijd al wel bordspellen gehad – zeker toen ik nog op de basisschool zat, toen had ik een hele verzameling.

Inmiddels is die verzameling een beetje geslonken naar een handzaam formaat. Maar sinds we vorig jaar een aantal spellen aangeschaft hebben, zijn Nath en ik weer helemaal into gezelschapsspellen.

En de laatste tijd ben ik weer aan het rondkijken naar een aantal nieuwe aanschaffen. Heb momenteel vier spellen op m’n lijstje staan:


Tikal


Torres


Lost Cities


Porto Rico

Maar ja, ik zal wel een keuze moeten maken, kan ze niet allemaal kopen 😛

Waarschijnlijk worden het de eerste twee (Tikal en Torres) – de anderen komen ooit nog wel. Het nadeel is alleen dat ze niet (goed) verkrijgbaar zijn, dus ik ben al druk aan het rondzoeken overal. Uiteraard laat ik hier horen als/wanneer we een nieuw spel hebben en hoe het bevalt.