Een eiland in de oceaan van weblogs

Latertje

Zijn net terug van Musicals in Ahoy. Dit was alvast mijn verjaardagscadeau voor Nath (ze is 6 juni jarig). Waren bijtijds vertrokken en dat was ook maar goed ook, want we kwamen gigantisch in de file. Uiteindelijk deden we er bijna twee uur over om bij de Ahoy te komen.

Daar nog even snel wat gegeten en toen kon het spektakel beginnen. We hadden vrij goede plaatsen, redelijk vooraan, maar wel aan de zijkant. De hele show was heel gaaf. Veel verschillende kostuums, dekors en veel verschillende artiesten uit de Musical-wereld: Sanley Burleson Chantal Janzen Tony Neef en nog veel meer.

Uiteindelijk was de show (het begon om 20:00) tegen 23:30 afgelopen. En toen moesten we nog naar huis. Eerst in de file bij het uitrijden, maar daarna was het redelijk rustig op de weg. We zijn dus net pas teruggekomen :S

Maar het was super, dus hebben er zeker geen spijt van. Hebben genoten 😛