Een eiland in de oceaan van weblogs

De eerste maand

Iets meer dan een maand geleden was ons huis klaar om bewoond te worden. Er moest nog wel het nodige gebeuren, maar we konden er slapen, eten en leven. De eerste week was ik er nog alleen, maar als snel kwam Nath erbij en sindsdien wonen we samen.

Afgelopen maand was dus de eerste maand in ons nieuwe huisje, de eerste maand samenwonen en meteen al een maand vol drukte. Ik had het de laatste tijd super druk op m’n werk. Een groot project vergde veel van m’n (vrije) tijd, wat ten koste ging van de tijd samen met Nath. Maar dat is nu (bijna) afgelopen en nu kunnen we echt gaan genieten (ook van het mooie weer :P).

Het samenwonen gaat perfect, ieder doet z’n ding en beide beginnen we steeds meer ons plekje te vinden. Nath heeft het balkon ontdekt en ik vind de Playstation in de huiskamer echt geweldig. Het is uiteraard voor ons allebei nog wel een beetje wennen, het voelt nog niet helemaal als je thuis. Het lijkt nog meer op een vakantiehuisje, alsof we over een tijdje weer weg moeten. Maar aan de andere kant voel het al wel weer helemaal vertrouwd. Vreemde combinatie dus.

Omdat het huisje nu echt af is, hebben we laatst verhuiskaartjes verstuurd. Daarop kwam van velen de reactie om even langs te willen komen en onze weekenden de komende tijd zijn dus al helemaal volgeboekt. Afgelopen tijd kwam er al wat visite en die brengen ook steeds meer aankleding mee. Hebben al een plant gekregen en laatst ook zelfs een Senseo… en die staat nu mooi in een hoek op het aanrecht 🙂

Nu gaan we er dus lekker in wonen. Genieten van ons uitzicht op het balkon, genieten van het hangen op de bank en uiteraard genieten van ons eigen plekje, op onze manier ingericht, op onze manier geregeld en allemaal lekker zonder zorgen/geregel/gedoe 😀

En op verzoek van Paul, het verhuiskaartje: