Een eiland in de oceaan van weblogs

Huisje tussenstand (16)

Afgelopen weekend weer aantal zaken op order gebracht qua het huis. Vrijdag hebben Nath en d’r vader de bank opgehaald – dus die stond mooi te wachten toen ik ’s avonds thuiskwam.

Zaterdag ’s ochtends eerst wat dozen uitgepakt en aantal dingen naar de berging gebracht. Toen na de boodschappen gedaan te hebben, op het fietsje naar het centrum gegaan. Daar beetje rondgestruind over de paasmarkt/braderie en daarna voor planten voor ons huissie gekeken. Tijdens het rondzoeken liepen we de ouders van Nath tegen het lijf en toen konden we dus – toen we alle planten en potten hadden uitgezocht – alles mooi in de auto meenemen… wel zo makkelijk. ๐Ÿ™‚

Daarna nog even mee geweest naar een meubelwinkel (waar we ook onze buffetkast gekocht hebben) en daar een fauteuil en wat lampen gekocht. De rest van de middag bezig geweest met ophangen van lampen, afzuigkap, planken (in de inloopkast) en het poten van de planten.
’s Avonds lekker gegeten en daarna op de bank beetje tv gekeken – op onze nieuwe bank en fauteuil ๐Ÿ˜€

Zondags kwamen de oma’s van Nath ons ingerichte huisje bekijken en vandaag hebben we de tv-kabel nog even doorgetrokken naar de slaapkamer. Daarna broertje Jasper nog even geholpen met z’n koelkast en toen was het langere weekend alweer voorbij :S

Het huisje is nu zo goed als klaar. Nog een doos uitpakken, wachten op wat gordijnen en voor de rest is het nu: genieten maar ๐Ÿ˜›

Ik zal binnenkort – als ik er zin in heb – nog wat foto’s schieten en hier plaatsen. Jullie horen het wel ๐Ÿ™‚