Weer eens een korte update over ons huisje. We zijn er bijna, dus dit zal waarschijnlijk een van de laatste tussenstanden worden. Maar inmiddels wonen we allebei nu in ons huisje. Al Nath d’r spullen afgelopen weekend over gezet en alleen d’r bed en wat kleren liggen nog bij d’r ouders.

Afgelopen week weer druk geweest, voornamelijk met het uitpakken van de dozen.
Dinsdag heeft Nath nog wat spullen gekocht; wat lampen, gordijnen voor in de slaapkamer besteld en wat andere dingen.
Gisteravond hebben we onze droger – gekregen van m’n vader en Annelies – gekocht, samen met een afzuigkap en een tweetal telefoons.
En ook de gordijnen hangen nu in de woonkamer – dankzij Annelies.

Aanstaande zaterdag gaan we onze bank ophalen – doen het zelf, anders werd hij dinsdag pas bezorgd – en dan hebben we vrijwel alles. Dan moeten we nog wat planken en lampen ophangen, dozen uitpakken en wat inrichten. En dan zijn we helemaal-helemaal klaar.

Eindelijk, werd ook wel beetje tijd. Heb zin om er gewoon lekker lui te wonen en niet elke avond iets te moeten doen 😛