Een eiland in de oceaan van weblogs

Huisje tussenstand (14)

Afgelopen dagen is er alweer veel gebeurd in ons huis. De afgelopen week ben ik er gaan wonen en vrijdag bleef Nath voor het eerst eten en slapen.

Toen ik thuiskwam van werk, stond het eten al bijna klaar – heerlijk is dat toch. En daarna zijn we lekker samen – bij gebrek aan een tv-aansluiting – een filmpje gaan kijken (Shall We Dance) zittend op onze geimproviseerde bank ( = matras met aantal kussens tegen de muur).

Zaterdag vroeg eruit gegaan, begonnen met de dozen vanuit de slaapkamer uit te pakken en de inhoud een plekje te geven. Uiteindelijk betekende dit dat veel dozen nu in de computerkamer staan, klaar om daar uitgezocht en ingericht te worden. ’s Middags kwamen de ouders van Nath en mijn vader en Annelies nog even langs. De vader van Nath heeft nog alle plinten afgemaakt, ziet er echt gaaf uit nu, de moeder van Nath heeft de oven helemaal schoon geschrobt, mijn vader kwam nog een stel dozen brengen en Annelies kwam de gordijnen afspelden. Veel gedaan dus, zaterdag.

En vandaag – zondag – al Nath d’r spullen (inclusief kasten en bureau) in een vrachtwagentje gegooid en dat staat nu ook allemaal in ons huisje. Moet nog wel allemaal uitgezocht worden, maar ik verwacht in de loop van volgende week alle dozen zo goed als uitgepakt te hebben.

Wel leuk dus, lekker eindelijk bijna klaar. Moet nog wel het een-en-ander gedaan worden, maar dan voornamelijk wat lampen en wat planken ophangen.

Bijna echt samenwonen dus, spannend 😀