Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Het C&C-gevoel

Gister kwam het nieuws dat er volgend jaar een nieuw deel van Command & Conquer uitkomt. Dit spel, waarvan het eerste deel al uit 1995 stamt, heeft altijd een speciaal plekje gehad. Ik heb er zelfs ooit eens een presentatie over gehouden; ben stiekem gewoon beetje een C&C-fan 😛

Hoe is dit ooit gekomen dan? In 1995 of 1996 – het was HAVO3 of HAVO4 – leerde vriend Tigi me Command & Conquer kennen. Elk tussenuur en soms zelfs in het half uurtje pauze, raceden we snel op de fiets naar zijn huis om even potje te spelen. Daar raakte ik bekend met C&C en daar begon m’n verslaving.

Inmiddels zijn er al vele delen de revue gepasseerd, maar telkens weer begint het C&C-gevoel te kriebelen.

En nu het nieuwe deel is aangekondigd begon afgelopen weekend het weer te kriebelen. Meteen C&C (deel 1), C&C Red Alert, Red Alert 2 en C&C Tiberian Sun geinstalleerd. Alles ook meteen weer gespeeld en het al-oude gevoel kwam weer net zo snel naar boven. Lovely! 😀

En het aftellen kan dus beginnen, tot zomer 2007 😛

Vorige

Huisje tussenstand (16)

Volgende

Linkje

  1. Paul

    Ik heb net far cry evolution gekocht voor de x-box .. wat een vet spel!!! Maar C&C is ook leuk, alleen de laatste (die first person) vond ik stom…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén