Eergisteravond om 19:00 geland, koffers teruggekregen van de vliegtuigmensen, 20 minuutjes met de bus en toen werden we afgezet bij ons hotel.

Ingecheckt, kregen een bandje om de pols (ivm onze all-in) en toen de kamer in. Deze was voldoende voor met z’n tweeen, twee bedden (tegen elkaar geschoven), badkamer met bad en tv (met allemaal spaanse, duitse en engelse kanalen). Toen nog even snel wat gegeten en toen lekker in bed gedoken.

Gister hadden we vrij, want vandaag hadden we pas onze welkomstbijeenkomst – met alle informatie over de excursies etc. Dus gister na het ontbijt de buurt beetje verkend. Via de lange boulevard zijn we naar Playa de Ingles gelopen, de grote badplaats 4 km verderop. Het weer viel nog beetje tegen, het was wel warm (iets van 20 graden), maar het was nog beetje bewolkt. Later op de dag werd het gelukkig beter en begon het zonnetje zelfs nog te schijnen. Uiteindelijk lekker stukje gelopen, Nath heeft 5 blaren van het lange lopen, we hebben lekker een heerlijk ijsje gegeten en we zijn zelfs al beetje verbrand (hadden ons niet ingesmeerd, stom-stom-stom).

Vandaag kregen we een rondrit door Playa de Ingles – helaas ging het voornamelijk over de winkelcentra’s en het uitgaan. Daarna nog wat informatie gekregen over de excursies en meteen een aantal geboekt. Voor morgen hebben we nog niks geboekt, dan gaan we een auto huren en voornamelijk de noordkant van het eiland verkennen. Morgen horen jullie daar meer van.

Voor nu gaan we nog even lekker wat drinken in de bar. Tot morgen! 😀