Een eiland in de oceaan van weblogs

Huisje Tussenstand (9)

Zo. Al het laminaat ligt erin en – al zeg ik het zelf – met een mooi eindresultaat. Gisteravond samen met Nath d’r vader het laatste stukje in de gang gelegd en toen was al het klaar met het gezaag, gemeet en gevloek 😉

Daarna nog even de kleine kamer opgeruimd, leek wel een houtzagerij – overal lag zaagsel, stof en stukjes laminaat. Uiteindelijk dat ook opgeruimd, het huis nog even doorlopen met de stofzuiger en toen was het echt netjes.

Nog even alles opgemeten voor de plinten en kwamen uit op ruim 45 meter plinten :S Vanavond gaan we die even halen en dan worden ze er tijdens onze vakantie opgezet – wat een luxe he 😉

Nu staat er voorlopig even weinig op de planning, spullen pakken voor de vakantie en dan lekker weg. Na de vakantie gaan we de kleine kamer behangen en vloertje leggen en dan is alles klaar om ingericht te worden.

Zal eerdaags wel even wat foto’s schieten, kunnen jullie ook meegenieten van hoe mooi ons huisje wordt 🙂