Een eiland in de oceaan van weblogs

Huisje Tussenstand (8)

En het is weer eens tijd om jullie bij te praten. Iedereen komt maar langs en ziet steeds hetzelfde: geen nieuwe post. Dus voila, hier is hij dan… een nieuwe update over ons huisje.

Donderdag niks aan het huisje gedaan, toen hebben we wat kleding gekocht voor vakantie (aankomende weekend al! ) en daarna zijn we lekker uiteten geweest bij de griek – mag ook wel eens :D. Vrijdagavond hebben we een aantal tussenplintjes, vloerbedekking (20 euro eraf gekletst!) en ondervloer gekocht. En daarna ook nog een fornuis opgehaald (gevonden in de buurt via Marktplaats). Mooi dingetje en past perfect naast onze koelkast.

Zaterdag vroeg begonnen, ik begon met het leggen van het laminaat terwijl Nath d’r ouders de vloerbedekking gingen leggen in de slaapkamer. Tegen de middag lag dat er perfect in en heeft Nath d’r vader me verder geholpen met het laminaat. Uiteindelijk zaterdag de hele computerkamer belamineerd en een begin gemaakt met de woonkamer.

Zondag ben ik de hele dag bezig geweest met de woonkamer laminaat te leggen – Nath was ziek, dus die bleef lekker in bedje liggen. Einde van de dag zat alles er in, behalve een klein stukje in de keuken.

Vandaag (was vrij, had m’n verhuisdag opgenomen) weer vroeg aan de slag gegaan. Nog wat spullen gekocht en toen het ‘even’ het stukje in de keuken afgemaakt. Uiteindelijk koste het me de hele dag – met een onderbreking – om de keuken af te maken. Uiteindelijk heeft de vader van Nath me ’s avonds nog even geholpen, samen met Nath d’r broer. En nu ligt er in de gang ook al een deel laminaat.

Morgen gaan we nog even een pak laminaat halen en dan het gangetje afmaken. Dan na de vakantie (over twee weken) hoeven we alleen nog het kleine kamertje een behang en een vloer te geven en dan is ons huisje klaar om ingericht te worden.