Even een korte tussenstand. Gisteravond naar de IKEA geweest, daar 304 kg laminaat opgehaald. Dat zijn 19 pakketen, dat is 40 vierkante meter, dat zijn 171 planken van 1.38 meter lang.

Eerst auto en aanhanger opgehaald, toen naar IKEA gegaan, daar beetje rondgekeken (ook nog voor kastjes etc), laminaat ingeladen, teruggereden, laminaat naar binnen gesjouwd – was behoorlijk heavy – en daarna nog even snel bij de pizzaria langsgereden voor een heerlijke calzone-pizza. En toen was het alweer 23:30 :S

Vandaag heeft Nath de timmerman en de schilders van de onderhoudsdienst op bezoek gehad, wat betekend dat een tweetal binnendeuren geschilderd zijn, het kozijn van de deur naar de woonkamer is goed afgesteld en we hebben een nieuwe douchekraan. Volgende week komt er nog een electricien langs voor de halofoon en dan is dat ook weer allemaal opgelost.

Ook heeft Nath zelf vandaag weer lopen buffelen. Ze heeft nogmaals het kozijn in de woonkamer geschilderd, de (buiten)deur nogmaals in de grondverf gezet en ook nog de koelkast schoongeschrobt. Geweldig dus.

Van het weekend is de planning om vloerbedekking uit te zoeken om te gaan beginnen met het leggen van het laminaat. Heb er zin in. Weer iets nieuws en ook leuk, denk ik. We zullen zien 😀