Sinds de laatste post is er alweer veel veranderd in ons huisje.
Dinsdag hebben we een avondje ‘rust’ gehad. Heb wel wat verhuisdozen opgehaald bij een collega, gezellig samen met Craggie.

Gister (woensdag) konden de vader van Nath en haar broer niet werken ivm het weer (ze zijn beide hoveniers en dat gaat beetje moeilijk als het sneeuwt of de grond bevroren is), dus zijn ze gaan klussen in ons huisje. Vandaag was het nog net zo sneeuwig, dus waren ze nog een dagje klussers; waar Nath en ik ze heel dankbaar voor zijn

Uiteindelijk is de status nu: de woonkamer is nog een keer geverfd en die is dus klaar (qua verf), de keuken is schoongeschrobt (door Nath), de slaapkamer is behangen, de gang is helemaal geverfd, de kozijnen zijn voor de tweede keer geschilderd en ook de inloopkast heeft een likje meegekregen. Misschien zijn er nog wel dingen die ik vergeten ben, maar ben er ook nog niet geweest vandaag 😀

Al-met-al schiet het dus super hard op. Vorige week (exact een week geleden) de sleutels gekregen en nu is er al heel veel gedaan.

Daarom wil ik hierbij alvast de ouders van Nath en Jeffrey bedanken voor het harde werken.

En zaterdag gaan we weer verder, dus er volgen nog wel een aantal updates 😀