Categorieรซn
General

Writersblock

Vroeger… toen schreef ik nog wel eens leuke stukjes. Tenminste, ik vond ze zelf altijd wel leuk ๐Ÿ™‚ Maar de laatste tijd staat er weinig nieuws op Rakso. En als er iets opstaat, dan gaan ze allemaal over het weekend of over m’n werk.

Weet niet hoe het komt. Denk dat ik een ‘writersblock’ heb. Kan geen leuke onderwerpen meer verzinnen om over te schrijven, maak weinig noemenswaardigs mee en heb het ontzettend druk op m’n werk.

Maar een collega blogger (zal geen namen noemen, maar z’n achternaam is .org) heeft me zelfs geboycot, omdat ik te weinig nieuws plaats. Dus nu moet ik wel iets vaker iets plaatsen, anders heb ik ruzie ๐Ÿ˜€

Misschien is het wel een trend, even een blog-dipje hebben. VDB had even een pauze, Charis is een tijdje stil geweest en over Oling.org zal ik maar niet eens beginnen. Die heeft net weer sinds een maandje de smaak weer te pakken gekregen, eens kijken hoelang hij het nu weer volhoudt ๐Ÿ˜›

Voor mij staat nog steeds een complete makeover van de achterkant van Rakso op de planning, want ik vind dit maar niks. U – aan den voorkant – merkt er weinig van, maar ik irriteer me rot :S Maar ja… al die plannetjes kosten allemaal tijd-tijd-tijd en als ik ergens te kort aan heb… dan is het dat wel ๐Ÿ™‚

Zo. Nu heb ik – met m’n writersblock – toch weer een mooi stukje geschreven. Moet ik vaker doen. Misschien morgen weer, mits de planning het toelaat ๐Ÿ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *