En – einde van dag twee – weer even een update.
Vandaag weer vroeg aan de slag gegaan (iets na de tijd van vorige post) en weer veel gedaan. Zo hebben we – in willekeurige volgorde – het plafond overal gewit, de behang van alle muren helemaal eraf, de muur in de slaapkamer nog eens gewit (om het blauwe weg te krijgen), aantal kozijnen geschilderd, overal verf van de kozijnen afgekrabt, woonkamermuur nogmaals gewit (om het paarse weg te krijgen) en daarna – aan het einde van de dag – de uiteindelijke kleur erop gerolt.

We zijn dus al behoorlijk opgeschoten, in slechts twee dagen – minder zelfs. Komende week aantal avonden beetje klussen, waarschijnlijk gooien we de koelkast en de wasmachine van de week al over – wel handig ivm drinken etc – en misschien ook nog wat verfen.

Volgend weekend alleen zaterdag klussen en dan willen we beginnen met het behangen. Daarna ‘alleen nog maar’ de vloeren erin en dan zijn we al klaar 😀

Moeten nog wel wat werk verrichten, maar verwachten eind maart klaar te zijn en half april helemaal definitief over. Wel nog wennen hoor, maar begint al wel meer als ons eigen huisje te voelen. 🙂