Een eiland in de oceaan van weblogs

Huisje tussenstand (1)

Gister zijn we de hele dag druk in de weer geweest met ons huisje. ’s Ochtends eerst wat gereedschap thuis opgehaald, daarna een berg spullen gekocht – behang voor drie kamers en verf voor de rest. Daarna onze meubels besteld, dus over 6 tot 8 weken komen onze tv-dressoir, eettafel met vier stoelen en onze salontafel. En over 12 weken brengen ze onze bank.

Na al het geld te hebben uitgegeven, konden we pas echt aan de slag. De ouders van Nath waren alvast begonnen en hadden al een boel gedaan toen wij aankwamen. Het toilet was al helemaal klaar (schoongemaakt, gewit en deels al ingericht), het behang was er overal al vanaf en een kamer was zelfs al helemaal gewit.

De rest van de dag hebben we de slaapkamer gewit en de blauwe muur ook meegenomen. Al het behang is er overal ook vanaf, overal hangt (tijdelijke) verlichting en ook in de woonkamer is het paarse vlak gewit.

Vandaag gaan we weer verder. Op de planning staan de rest van het plafond witten, de muren nog een keer witten en in de woonkamer gaan we de uiteindelijke verf erop brengen. Dat gaan we zo doen, laat wel horen hoe we zijn opgeschoten 😀