Een eiland in de oceaan van weblogs

Hebbes!

Sinds vanochtend zijn we officieel de huurders van ons paleis. Om 8:30 een afspraak bij de woningbouw en werden we in een klein spreekkamertje gepropt. Nadat we de huurovereenkomst hadden ondertekend en de huurnota hadden betaald liepen we 20 minuten later naar buiten met een hele bos sleutels en een mooi informatie-pakketje.

We zijn dus nu officieel eigenaar van een huurwoning. Voelt nog wel beetje onwerkelijk en vreemd, het is nog niet helemaal tot me doorgedrongen. Maar zal wel snel komen 😀

Vanavond zetten we voor het eerst voet in onze woning en gaan we hem meteen de hele familie showen. Vanavond ook meteen de boel opmeten en dan van het weekend gaan we vloerbedekking (laminaat, tapijt, zeil) en meubels bestellen. En de komende weken zal voornamelijk bestaan uit klussen en inrichten van ons huisje, met als doel hem eind maart – misschien al eerder – helemaal klaar te hebben en erin te gaan.

We zien het wel, maar ik hou jullie hier op de hoogte over de vorderingen.