Een eiland in de oceaan van weblogs

Finish?

Na een half jaar in de woningrace te hebben gezeten, lijkt de finish eindelijk in zicht te komen. Het begon 4 weken geleden, ik reageerde op een woning en kwam op de 7e plaats in de wachtlijst. Al snel stond ik 3e, maar toen hoorde ik lange tijd niks meer. Tot vanochtend. Toen kreeg ik een mailtje dat ik volgende week maandag de woning mocht komen bezichtigen. En nog beter: ik sta nu zelfs helemaal bovenaan, op de 1e plek!

Dat betekend dus dat – tenzij de woning heel erg bagger is – ik binnenkort een woning kan hebben. Er staat niemand me nog in de weg, het is nu echt tussen mij en de woning.

Zie hieronder een tweetal foto’s van de woning (van buiten) en wat informatione.


De voorkant

In de verte 😀


Type woning: 4k Benedenwoning
Leeg per: 23 januari 2006
Totaal aantal kamers: 4
Totale opppervlakte: 65 m?
Woonkamer: 21 m?
Slaapkamer 1: 12 m?
Slaapkamer 2: 9 m?
Slaapkamer 3: 6 m?

Normale woning
Berging
Open keuken
Terras (zal wel balkon zijn)

Heb er zin in! We zijn laatst al wezen kijken en de woning heeft een mooie lichting en net buiten het centrum; 5 minuten op de fiets naar het station, 5 minuten vanaf het centrum, 2 minuten vanaf supermarkt, dichtbij de bushalte en 5 minuten van Nathalie af. Perfecte locatie dus. Tenminste, daar lijkt het op – ’s avonds in het donker en van buitenaf. Dus nu maandag maar kijken hoe het er binnen uitziet. Maar als dat er allemaal goed uitziet, dan hebben we onze eerste eigen woning!
Ik hou jullie op de hoogte 😛