Wat kan het soms toch vreemd lopen. Anderhalve maand geleden had nog niemand een woning en nu heeft broer Jasper per 1 maart een woning, vriend Craggie per 19 februari en misschien ik zelfs binnen twee weken ook.

Gister samen met Craggie nog even een frisse neus gehaald, even bijpraten. Over het weekend, over werk, maar vooral over de komende tijd, met alle verhuizingen. Als ik volgende week de woning accepteer, dan lopen Craggie en ik een beetje parallel met onze verhuizingen en klusplannen. Dus elkaar helpen zal wat lastiger worden en dat is eigenlijk wel beetje jammer. Daarnaast is het ook wel weer gaaf dat we allemaal een nieuw onderkomen krijgen (waarschijnlijk).

Maar tijdens het halen van de frisse neus liepen we op een gegeven moment een beetje te fantaseren wat een logische indeling was van ‘De Woning’. Aangezien ik hem alleen van buiten gezien heb (en ook nog eens ’s avonds, in het donker dus), heb ik geen idee hoe de kamers en alles zijn opgedeeld. Daar liepen we dus over te fantaseren. We gaven alle vier de kamers een plek, maar toen hadden we ineens kamers waar geen raam in kon.

Bij thuiskomst meteen de foto’s nog eens goed bekeken en toen was het meteen een stuk duidelijker. En na het nogmaals goed te hebben bestudeerd, kwam ik tot de conclusie dat deze woning (hoogst waarschijnlijk) een exacte kopie is van de woning welke ik in december heb bekeken – aan de overkant. Maar dan uiteraard in spiegelbeeld.

Op basis van deze informatie heb ik net even een korte schets gemaakt hoe de woning er waarschijnlijk uit moet zien:

Nu is het dus even afwachten en maandag kijken of mijn schets klopt 😀