CategorieΓ«n
General

Woningrace

Sinds ik besloten heb dat ik het huis uit wil (sinds zomer vorig jaar), ben ik elke twee weken aan het reageren op het woningaanbod. Elke keer is het weer afwachten hoeveelste je bent geworden, maar in de loop van de maanden kroop ik steeds meer naar de bovenkant van de lijst.

Gister was er weer een ronde en ik sta nu als tweede op de wachtlijst voor een woning. Dat kan dus betekenen dat ik over 2 weken een huisje heb, mits hij niet weer voor m’n neus weggegapt wordt πŸ™

Het gaat nu om een 3-kamer flatje (eerste verdieping) met een ruime woonkamer (32 m2) en twee slaapkamers in het centrum van Almere-Stad. Gelukkig beetje buiten het uitgaansgebied, maar wel lekker dichtbij de winkels. Hieronder weer een plaatje om dit alles te visualiseren πŸ˜€


Totaal aantal kamers: 3
Woonkamer: 32 m2
Slaapkamer: 13 m2
Slaapkamer: 10 m2

Balkon op oosten
Berging begane grond
Lift
Stadsverwarming
Elektrisch koken ( :()

Maar we zullen we zien dus. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte πŸ˜€

8 reacties op “Woningrace”

De @#&!@*% persoon die nu op nummer 1 staat, heeft hem vandaag aangeboden gekregen. Waarschijnlijk kan hij/zij eind deze week kijken en dan weet ik begin volgende week of ik hem aangeboden krijg of niet.

Maar zal het uiteraard hier laten weten πŸ˜€

Help het je hopen, mamsk.
Maar vind het zo langzamerhand wel eens tijd worden πŸ˜€

Heb zin om m’n woning in te richten, zin om een eigen plekkie te hebben en lekker samen te kunnen zijn met m’n meissie πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *