Een eiland in de oceaan van weblogs

Woningrace

Sinds ik besloten heb dat ik het huis uit wil (sinds zomer vorig jaar), ben ik elke twee weken aan het reageren op het woningaanbod. Elke keer is het weer afwachten hoeveelste je bent geworden, maar in de loop van de maanden kroop ik steeds meer naar de bovenkant van de lijst.

Gister was er weer een ronde en ik sta nu als tweede op de wachtlijst voor een woning. Dat kan dus betekenen dat ik over 2 weken een huisje heb, mits hij niet weer voor m’n neus weggegapt wordt 🙁

Het gaat nu om een 3-kamer flatje (eerste verdieping) met een ruime woonkamer (32 m2) en twee slaapkamers in het centrum van Almere-Stad. Gelukkig beetje buiten het uitgaansgebied, maar wel lekker dichtbij de winkels. Hieronder weer een plaatje om dit alles te visualiseren 😀


Totaal aantal kamers: 3
Woonkamer: 32 m2
Slaapkamer: 13 m2
Slaapkamer: 10 m2

Balkon op oosten
Berging begane grond
Lift
Stadsverwarming
Elektrisch koken ( :()

Maar we zullen we zien dus. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte 😀