Een eiland in de oceaan van weblogs

Verstandsloos, druk, terugkomst en meer

Het is weer eens tijd voor een lijstje. Sinds de vorige post is er alweer het nodige gebeurd, maar ik heb eigenlijk weinig tijd/zin gehad om het te posten. Vandaar nu weer dit lijstje:

// Dinsdagochtend om 8:30 lag ik op de behandelstoel bij de kaakchirurg. Daar werden m’n twee overige verstandskiezen eruit gehaald. Het ging aanzienlijk sneller dan bij de tandarts en – ondanks de spanning vooraf – viel het me 100% mee. Het ging sneller, pijnlozer en achteraf ook minder last. Heb wel twee dagen thuis gezeten. Maar dat was meer omdat het beetje klopte.

// Op werk is het nu super druk. Projecten moeten opgeleverd worden en de deadlines komen dus weer allemaal dichtbij. Donderdag zat ik – samen met twee collega’s – tot 22:00 te werken en vrijdag werd het ook later dan ik wilde (20:00).

// Thuis loop ik beetje te rommelen met het leren van Illustrator, ga samen met Craggie proberen een level te maken voor HalfLife2 (gebaseerd op onze middelbare school) en hardlopen heb ik al 1,5 week niet meer gedaan :S

// En iets wat elk half jaar weer gebeurd: Oling.org is weer terug. Weer een nieuw (gejat) design, weer nieuwe ideeen en weer vernieuwde enthousiastme. We zullen zien hoelang het nu blijft 😛

// Dit weekend is een Oma-weekend. Vandaag eerst naar mijn oma in Amsterdam, dan ’s avonds naar Nath d’r oma op de Veluwe. En dan zondag weer naar de Veluwe, maar dan naar de andere oma van Nath. Leuk joh, al die verjaardagen van verre oma’s in hetzelfde weekend :S

// Als laatste puntje de opmerking dat ik nu op de achtergrond beetje bezig ben om Rakso over te zetten naar een bestaand CMS. Kan ik eindelijk iets makkelijker Rakso beheren en krijgen de bezoekers ook meer mogelijkheden. Maar vooralsnog is het allemaal in test-fase, want de opzet is anders dan nu, dus nog wat dingen die ik moet uitzoeken 🙂

Nou. Dat waren alle punten weer, ik ga lekker weekend vieren en laat snel weer van me horen 😀