Een eiland in de oceaan van weblogs

Niks te melden

Al een tijdje is het een beetje stil op het eiland Rakso. Een beetje stilte voor de storm misschien? Want er staat een grote verandering aan te komen, namelijk dat de totale achterkant wordt omgegooid. Maar dit houdt tevens in dat ik in ALLE posts die ik ooit geplaatst heb bepaalde verwijzingen moet gaan aanpassen. En dat stel ik dus liever nog maar even uit.

Maar is er dan helemaal niks anders te melden? Nou, eigenlijk weinig bijzonders. Op m’n werk is het super druk, we leveren mooie projecten op (kijk maar eens naar: www.heineken.nl en naar www.amstelsuperpingels.nl). Aan beide heb ik meegewerkt (en dan voornamelijk een groot gedeelte van de technische kant van de Flash-dingen.

Daarnaast afgelopen weekend gezellig naar Amsterdam geweest samen met vrienden en zondag beetje geklungelt.

En voor de rest valt er weinig te melden. Ik reis elke ochtend naar m’n werk, elke avond (vrij laat meestal) ga ik weer terug. En thuis loop ik beetje te vogelen met het leren van Illustrator, aanpassen van Rakso en soms even een spelletje tussendoor.

Nu ga ik nog beetje rommelen aan Rakso, zometeen hardlopen en dan morgen gewoon weer vrolijk aan die Arbeit 😀