Een eiland in de oceaan van weblogs

Korte update

Even een korte news-flitsch.

// Heb nog geen nieuw over de mogelijke woning. Ik verwacht eigenlijk begin volgende week (maandag – dinsdag) pas meer nieuws hierover. Maar mocht ik iets horen, dan laat ik dat uiteraard hier weten. 😀

// Nath heeft – ondanks dat ze nog druk bezig is met afstuderen – al een baan aangeboden gekregen. En nog niet eens van d’r afstudeerschool, maar op een ex-stageschool. Ze vroegen dus speciaal om haar. Heel stoer dus 😛

// Vandaag is het vrijdag de 13e. Las gister in de krant dat veel mensen toch (onbewust) bijgelovig zijn op een dag als deze. Angst voor vrijdag de 13e heeft officieel zelfs een eigen naam: paraskevidekatriafobie. Dat verzin je toch niet zomaar 😀

// Het is nu 8:15 en ik zit al op werk. Nog nooit zo vroeg op werk gezeten en dat nadat we gister met z’n allen (met alle collega’s) uiteten zijn geweest en daarna hebben gefeest tot diep in de nacht (ik lag om 1:30 pas in bed). 🙂