Een eiland in de oceaan van weblogs

Even bijkletsen

Afgelopen week was het een beetje stil op Rakso. Ik was druk met: uitzoeken van hypotheken, kiezen van huurwoningen, yoga’en, Illustrator leren, eten bij m’n moedersch en voor de rest alleen maar hard werken.

Dit weekend was het allemaal iets rustiger. Gister (zaterdag) zijn we lekker de stad in gegaan, op kledingjacht. Maar doordat het overal opruiming was, zagen we door de bergen kleding de leuke dingen niet meer. Maar uiteindelijk toch huiswaarts gegaan met als buit een broek, shirt en vest. Terwijl ik eigenlijk ook nog schoenen wilde, maar dat komt binnenkort wel weer 😛

En gisteravond heerlijk uiteten geweest, in Epe. Is altijd lekker, goed en gezellig. Dus het weekend verloopt perfect.

En dan gaan we morgen weer hard aan de slag 😀