Even snel bijpraten, want ga zo filmpje kijken. Afgelopen weekend was rustig en ontspannend. Zaterdag even de stad in geweest voor wat boodschappen, m’n fiets laten nakijken en ’s avonds zijn we bij een kennis als Pieten langsgegaan. Zondag was het koopzondag (logisch met al die feestdagen voor de deur) en zijn we lekker door de meubelzaken gelopen. Hebben mooie meubels gezien (meer beetje smaakafstemmen) zoals een mooi bed en onderstaande bank:


Vanmiddag bij het ‘mogelijke-huisje’ gaan kijken. Was een mooie woning, maar helaas vonden de rest van de kandidaten dat ook (ondanks onze pogingen om al wat negatief kon zijn te benoemen :P). Dus er is een grote kans dat ik de woning niet krijg. En dat zou ik echt heel jammer vinden, want hij was echt stoer. :S

Nu ga ik lekker filmpje kijken en post morgen wel weer eens wat leuks. 🙂