Overmorgen is het alweer zover; het begin van een nieuw jaar. Morgen de allerlaatste dag die we ooit van 2005 zullen zien. Morgen nemen we afscheid van het jaar 2005.

2005, het jaar van de identificatieplicht, de stoeptegelterreur, de heftige sneeuw, de tsunami (officieel 2004), de nieuwe paus, de aanslagen in Londen, de overstroming van New Orleans, de rellen in Parijs, de Europese grondwet, de start van Talpa en nog veel meer ander nieuws (totaaloverzicht kan je hier vinden).

Persoonlijk had 2005 ook weer een aantal hoogtepunten. Zo is Rakso een aantal keer van layout veranderd, RSI begon weer op te spelen, aantal computercrashes, Pluis kwam in ons leven, m’n scriptie en het daarbij horende afronden van m’n opleiding, een zwemfase, de ontdekking van Firefox, Joe, bordspellen-verslaving begon, de crashende harde schijven, Flash, officieel begonnen en vertrek bij Framfab, moederbord problemen, de overstap naar Qi, LOST, Prisonbreak, hardlopen, Harry Potter, ik werd (net als vele anderen) weer een jaartje ouder en er gebeurde nog veel meer.
Bekijk het archief maar om te zien wat er allemaal nog meer gebeurde op Rakso dit jaar.

Mocht ik jullie niet meer spreken, dan wens ik jullie alvast een heel fijn en gezond 2006 toe. Met – uiteraard – weer veel Rakso-nieuws 😀