Vanochtend eerst wat boodschappen gedaan en toen nog even de stad in gegaan. Daar nog beetje rondgekeken en ’s middags zijn we 0e Kerstdag gaan vieren bij m’n moeder en Herman.

Daar was de dag zo ingedeeld dat iedereen een ‘gang’ van het kerstdiner maakte, waardoor iedereen actief erbij betrokken was en dat het weer eens iets anders was dan normaal.
Nath en ik verzorgden het voorgerecht; opgedeeld in een aantal kleine hapjes (stokbrood met tapenade, meloen met ham en kippenvleugeltjes met honingsaus). Was allemaal goed gelukt, alleen zaten we al een beetje vol na onze voorgerechten.

Na ons voorgerecht kwamen de ‘Duitse rolletjes’ van m’n moeder en Jasper (recept kwam zelfs van m’n oma) en als nagerecht kwamen flensjes met ijs, overgoten met een heerlijke (zelfgemaakte) sinaasappelsaus van Herman.

Daarna nog heerlijk nagetafeld, gekletst en toen was deze hele gezellige avond alweer ten einde.