Gister m’n verjaardag deels geviert. Eerst op m’n werk getrakteerd (amandelstaaf) en kreeg als cadeau een stoer t-shirt:


Had de middag vrij, dus lekker naar huis gegaan en daar nog beetje lopen rommelen aan de nieuwe computer voor de Veldwijkjes. Eind van de middag kwam Nath en zijn we samen het avondeten gaan maken (spaghetti). Tegen 18:15 kwamen m’n vader en Craggie en was de hele groep compleet. Lekker gegeten en daarna nog lekker nakletsen op de bank.

Van Nath kreeg ik een nieuw dekbedovertrek (hele mooie) en een slavaas… uhm… bak en slabestek en van m’n vader en Annelies geld en een scheurkalender met nieuwe woorden. Heel grappig, leer je elke dag iets nieuws.

Zondag komt de rest van de familie om het te vieren en dan is het alweer gedaan met de pret . Moet ik weer een jaar wachten om weer te kunnen feesten 😛